school..sekolah..

Assalamualaikum..

tulisan pink lagi..esok school bermula..maka bermula lah kehidupan ku di lab..rasa excited pulak nk balik lab..moga2 Allah bg petunjuk dan menambah ilham utk aku bereksperimen dan moga2 Allah membantu aku supaya kerja2 ku dipermudahkan..Semoga pada tahun ini aku dapat mem”publish” sebarang 2 international “paper” (journal) utk manfaat bersama…dan moga2 aku menjadi lebih rajin pada tahun ni, dan dapat balik Malaysia on time..serta tak lupa dalam kesibukan di lab, moga2 aku menjadi isteri yang lebih solehah kepada suami yang lebih soleh…amin….

Sebelum mengundur diri, nak  ucapkan selamat hari lahir yang ke 56 tahun buat ayahanda yang tercinta pada 5 Januari 2009. Semoga ayah di panjangkan usia, dimurahkan rezeki, di golongkan dikalangan orang2 yang beriman dan beramal soleh..amin.. Jasa dan pengorbanan yang terlalu besar ayah curahkan sehingga terpaksa melupakan hasrat utk melanjutkan pelajaran ke univeristi (walaupun dah dapat 2 or 3 kali tawaran) demi membesarkan kami disamping emak tercinta tak mampu utk kami balas…Salam sayang dari kami berdua di Belfast utk ayah tercinta…

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Pages

  • Meta

  • %d bloggers like this: