Selamatkan GAZA, Palestin

Hari ini masuk hari ke-11 Gaza diserang puak Yahudi, Israel laknatullah. Angka kematian telah meningkat 550 orang dang 2500 orang cedera. Semalam di BBC menyatakan zionis telah menyerang sebuah sekolah milik UN (pada masa yang sama merupakan kem pelindungan) dan menyebabkan ramai kanak-kanak terbunuh. Alasan diberi kerana Bridged Al-Qassam telah melancarkan roket dari sekolah tersebut. Bangsat engkau Yahudi Laknatullah!!! Ingat kami bodoh. Memang benar apa yang telah Allah katakan mengenai Bangsa Yahudi laknatullah dalam al-Quran.

Antara usaha yang boleh kita buat sekarang mengenai kekejaman yang dilakukan kepada Gaza adalah menunjukkan sikap kemarahan kita. Ayuh, mari sama kita lakukan. Banyak cara yang boleh kita buat.

1. Memboikot barangan buatan Israel dan Amerika (bersengkongkol dengan Yahudi Laknatullah)
klik sini
@ Jangan membeli barang yang kod bar / barcode nya bermula dengan nombor “729” (Made in Israel Laknatullah)
2. Menyertai Demonstrasi Aman bagi menunjukkan perasaan marah terhadap Israel laknatullah
3. Memberi sumbangan kewangan kepada badan-badan yang dipercayai (supaya sampai ke Palestin)
4. Berdoa setiap kali selepas solat, setiap hari dan setiap masa supaya Allah membantu tentera-tentera Islam seperti yang pernah dibantu semasa perang Badar.
5. Menginfakkan diri dengan pergi ke Gaza Palestin sebagai tentera Islam atau bantuan kemanusian atau menjadi sukarelawan mambantu mangsa dan tentera Islam yang cedera.

Bush sekarang semacam berminat untuk menghantar tentera US ke Gaza, Palestin. Tujuannya supaya President-Elect, Barack Obama terpaksa menangguhkan majlis angkat sumpahnya kerana itu salah satu dasar bagi USA yang apabila tenteranya dihantar berperang maka angkat sumpah President baru terpaksa ditangguhkan. Mungkin ini adalah salah satu sebab kenapa Obama dan orangnya tidak memberi sebarang kenyataan mengenai keganasan yang dibuat Israel laknatullah kepada rakyat Palestin sekarang ini. Tapi mampukah US menghantar tenteranya dengan keadaan ekonomi US yang tak stabil sekarang? Wang berbilion USD diperlukan bagi manmpung kos tersebut. Padan muka engkau Amerika.

Advertisements

1 comment so far

  1. Zuan on

    Kome tengah tgu bakal calon blik dr u.K menurunkan segala pengalaman utk kmajuan lepeh.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

  • Pages

  • Meta

  • Advertisements
    %d bloggers like this: