Birthday dan Snow

Alhamdulillah syukur kerana masih lagi dipanjangkan usia. Semalam adalah birthday bagi zaujahku. Kini umur kami dah meningkat dan makin hampir ke alam seterusnya. Moga kita semua akan mati dan syahid dalam keadaan hussnulkhatimah. AMIN

Sempena birthday bagi birthday girl semalam, malam semalam lepas aku pulang dari BIC snow turun dengan lebatnya. Alhamdulillah merasa titisan snow kali pertama dalam hidupku. Walaupun snow yang turun tak berjaya memutihkan sekitar BT9 6DG (Wellesley Avenue) dan membuat “Snow Man” tapi aku tetap puas hati. Bila tengok balik kenapa Belfast ni sukar menerima snow berbanding kawasan lain di Northern Ireland, rupanya Belfast ni berada di kawasan yang mempunyai tiupan angin yang kuat. Mungkin disebabkan bentuk permukaan dan geografinya sendiri. Alhamdulillah

Advertisements

6 comments so far

  1. NS on

    snow sempena besday ku…nanti 23hb turun lagi lebat..amin..

  2. izzahyusof on

    dpt gak main snow..wei pro m menang kat um ni..hehheh

  3. izzahyusof on

    hepi besday kak nini & abg de….smoga d kurniakan anak soleh n solehah…..huhuu

  4. musafir03 on

    InsyaAllah..syukran…yang soleh dan solehah tu anak sedar aok jugak…

  5. Aja on

    happy belated birthday ninie..!!;)

  6. snizom on

    happy belated birthday for ninie suhana 19 Jan and Aminul ‘Ariffin 23 Jan. May Allah Bless Both of You..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Pages

  • Meta

  • %d bloggers like this: