Server Kembali Pulih

Semalam merupakan hari yang sungguh pelik dan mungkin secara kebetulan Server internet rumah aku ni boleh bukak Malaysiakini, Tranungkite, Harakahdaily dan Maybank2u. Pada masa yang sama juga dikhabarkan tentang jatuh nye sebuah negeri ke tangan Parti Pembangkang Negeri Perak Darul Ridzuan.

Semua perkara berlaku secara serentak. Adakah ini merupakan suatu kebetulan atau perancangan? Aku pun tak tau nak jawab ape. Alhamdulillah dapat aku bukan Maybank2u dan membuat beberapa pembayaran online yang dah bertangguh sekian lama. Laman web yang lain aku tak pasti macam mana sebab laman web yang aku sebut tadi adalah laman web yang selalu aku kunjung untuk mendapat berita yang benar lagi sahih di Malaysia. Harap Malaysia kembali aman dan damai. Dijauhkan dari tangan-tangan jahat yang sentiasa mencabuli keadilan dan kedaulatan negara.

Advertisements

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • Pages

  • Meta

  • %d bloggers like this: